img

Tiny Tina’s Wonderlands – Új kalandok a határvidéken túl

Megjelent a 2K és a Gearbox Software, a Borderlands sorozat alkotóinak új akciójátéka, a Tiny Tina’s Wonderlands!

A töretlen népszerűségű Borderlands sorozat kétségkívül egyik legkedveltebb mellékszereplője Tiny Tina, az őrült, és a robbanóanyagokért kissé túlságosan is rajongó, szerepjáték-fanatikus lány. Nem csoda, hogy a közkedvelt karakter most megkapta a saját Borderlands-mellékszálát, amely Tiny Tina’s Wonderlands címen érhető el a mai naptól.

A Tiny Tina’s Wonderlands-ben a címszereplő karakter fantáziavilágába kerülünk, egy szerepjátékba, amelyben természetesen le kell győznünk a Végső Gonoszt. A játékmenet megtartotta a fejlesztőktől megszokott stílust, vagyis most is látványos, rajzfilmszerű grafika mellett kalandozhatunk egy nagyszabású, belső nézetes lövöldözős játékban. Rengeteg fegyver és zsákmány vár mindenkit, a fantasy kardoktól a sci-fi lézerpuskákig, sorsunkat pedig többféle karakterrel próbálhatjuk meg kovácsolni. A Wonderlands számtalan egyedi helyszínt, soha nem látott világokat, ellenségeket, és persze gonosztevőket vonultat fel, így ez méltó utódja és mellékszála a legendás Borderlands sorozatnak. És természetesen most sem muszáj egyedül kalandozni, hiszen a játékban helyi és online 4 fős kooperatív mód is elérhető.

Szerezd meg a Tiny Tina’s Wonderlands játékot még ma, és kezdj bele a nagy kalandba! Elérhető PlayStation és Xbox konzolokra is, a Chaotic Great Edition pedig bónusz tárgyakat és a szezonbérletet is tartalmazza.



További tartalom betöltése.