img

[LEZÁRULT] The Witcher / Vaják könyv Facebook nyereményjáték

Ezen a hétvégén egy három kötetből álló Witcher / Vaják könyvcsomagot nyerhetsz, ha követed Facebook oldalunkat, és velünk játszol!

Andrzej Sapkowski híres regényei, és persze a CD Projekt RED világsikert aratott The Witcher játéksorozata mellett Ríviai Geralt más médiumokban is feltűnik, például könyvekben és képregényekben. A szörnyvadász rajongói most egy különleges csomagot nyerhetnek, amelyben Geralt három látványos kalandja szerepel!

A Vaják: Az Elátkozottak Háza című képregényben Geralt a Fekete-erdő vidékén utazva találkozik egy nemrég megözvegyült halásszal, akinek néhai felesége az Üvegek Háza nevű baljós helyen kísért. Geralt és társa kelepcébe kerül ebben az őrjítő és rémisztő helyszínen, de közben megismerik a kísértetház egykori lakóinak életét és múltját is.

A Rókagyermek című kötetben Geralt, utazásai során egy bűnözőkkel teli hajóra kerül, ám nem sejti, hogy némelyik utas még annál is veszélyesebb, mint gondolja! Az egész hajó és a legénység is veszélybe kerül, és csak a Witcheren múlik, hogy megmenti-e őket.

A képregénysorozat harmadik része a Varjak Átka, melyben Geralt és Ciri egy véres bosszú főszereplőivé válnak. Mindketten rájönnek, hogy a múltjuk elől nem menekülhetnek örökké…

A keményfedeles, háromrészes sorozat most egyben a tiéd lehet, ha Facebook oldalunkon velünk játszol! Nem kell mást tenned, mint válaszolnod a nyereményjátékos bejegyzésben feltett kérdésre, megjelölnöd egy barátodat, és bízni a szerencsében. Nevezni március 25, hétfő délig lehet, délután sorsolunk. Érdemes követni Facebook oldalunkat, mert rendszeresen jelentkezünk új játékokkal.

Tedd próbára a szerencsédet, és szerezd meg Ríviai Geralt izgalmas kalandjait!



További tartalom betöltése.