img

Nyomodban a Vad Falka a The Witcher 3-ban

Visszatért közénk Ríviai Geralt, hogy a The Witcher 3 Wild Hunt keretein belül egy minden eddiginél monumentálisabb kalandban követhessük nyomon történetét. 

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Witcher 3 Wild Hunt mind a grafika, mind a játékmenet terén egy igazi újgenerációs videojáték, amelyben az egészen elképesztő látványvilág társaságában egy hatalmas, szabadon bejárható világ tárul elénk saját ökoszisztémával, valódi egyéniségekkel és természetesen megoldandó problémák tucatjaival. Geralt oldalán ezúttal azt a feladatot kapjuk, hogy a vidék felfedezése mellett abban segítsünk az embereknek, amiben csak tudunk, így bár fő mesterségünk a szörnyvadászat lesz, gyakran nyomozásokban, ármánykodásokban és egészen elképesztő kalandokban is részt vállalhatunk a fő- és mellékküldetések során.

Keményvonalas akció-szerepjátékként a The Witcher 3 Wild Huntban kiemelkedően fontos szerepet kap a szerteágazó történet, amelybe nemcsak belefolyhatunk, hanem döntéseinkkel irányíthatjuk is az alakulását. Nem árt azonban jól megfontolnunk, hogy kinek nyújtunk segítő jobbot, lévén minden döntésünknek súlya és hatása lesz az egész világra, néhány jó szó pedig akár vadonatúj küldetéseket és rengeteg értékes jutalmat is feloldhat majd számunkra. Természetesen a játék ismét felidézi előttünk a sorozat korábbi jellegzetességeit, ezáltal az összetett fejlődési rendszert, a csodálatos fantáziavilágot, vagy éppen a rendkívül intenzív harcrendszert, amelynek során nemcsak kardjainkkal, hanem különleges főzeteinkkel is érvényesülhetünk. Kalandjainkat könnyíti, hogy az alkotás minden platformon magyar felirattal ellátva jelenik meg!

 

Ha te sem akarsz lemaradni Ríviai Geralt legújabb történetéről, rendeld meg a játékot még ma!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.