img

Megérkezett az utolsó The Witcher 3 kiegészítő a Blood & Wine képében

Egy újabb nagy kalanddal bővíthetjük ki a híres-neves szörnyvadász, avagy Ríviai Geralt legutóbbi kalandját, méghozzá a The Witcher III (3) Wild Hunt Blood & Wine kiegészítő jóvoltából.

Az expanzió keretein belül Keszeg nyergében ülve Toussaint varázslatos földjére látogathatunk el, ahol rendkívül sajátos hangulat és élmények várnak ránk egy minden eddiginél fantasztikusabb tájon. A varázslatos vidékek mellett természetesen egy új rejtély is vár ránk, amelynek részeként egy ősi bonyodalom megoldásának a végére kell pontot tennünk, méghozzá egy páratlanul izgalmas sztori társaságában.

"...több mint 20 órányi friss kalanddal szolgál a rajongóknak..."

A The Witcher III (3) Wild Hunt Blood & Wine kiegészítő több mint 20 órányi friss kalanddal szolgál a rajongóknak, akik újra visszatérhetnek egy kicsit Andrzej Sapkowski sajátos fantáziavilágába, ahol a fő- és mellékküldetések mellett a jól ismert kihívásokkal is találkozhatunk. Ennek megfelelően felvehetünk például extra megbízásokat, szabadon felfedezhetjük az óriási játékteret, szörnyeket mészárolhatunk, lóversenyeken indulhatunk, ezen túlmenően pedig akár gwynt mérkőzéseken is összemérhetjük tudásunkat másokkal.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagja is lehetsz!



További tartalom betöltése.