img

Hajszold a halhatatlanságot a The Witcher III (3) Hearts of Stoneban

Itt az idő, hogy újabb kalandokra indulj Ríviai Geralt, a híres szörnyvadász oldalán, méghozzá a The Witcher 3 Hearts of Stone kiegészítő segítségével, amely rengeteg új tartalommal szolgál a rajongók számára.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A bővítmény középpontjában egy vadonatúj kampány áll, amely több mint 10 órányi izgalmat kínál, miközben Geralt oldalán a halhatatlanság adományát birtokló Olgierd von Everec felkutatása és legyőzése lesz a legfontosabb célunk.

Csak úgy, mint az alapjátékban, a döntéseinkkel irányítható történeti szál mellett ezúttal is lehetőségünk van mellékes feladatok végrehajtására, így a witcher-megbízások által például egyedi felszerelések és mágikus varázstárgyak tucatjaihoz juthatunk hozzá.

A The Witcher 3 Hearts of Stone lehetőséget biztosít számunkra, hogy újabb szintekre léphessünk, és újabb ellenfelekkel mérhessük össze tudásunkat, miközben kalandozásaink során bármikor újabb feladatokba és kihívásokba botolhatunk bele.

Mindemellett hódolhatunk szerencsejáték-függőségünknek is, a bővítmény ugyanis ismét rengeteg lehetőséget biztosít majd számunkra egy kis gwyntezéshez.

Rendeld meg a játékot még ma, és folytasd a híres szörnyvadász kalandját egy minden eddiginél izgalmasabb történettel. Az alkotás dobozában ráadásul két teljes gwyint kártyapaklit is találsz, aminek köszönhetően a virtuális kalandok mellett már barátaid oldalán is próbára teheted szerencsédet.

Ha szeretnél egy aktív gamer-közösség tagja lenni, és a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz!



További tartalom betöltése.