img

[LEZÁRULT] The Witcher 3 – Ciri nyereményjáték

Nyár derekán egy izgalmas nyereményjátékra hívunk minden kedves olvasónkat, amelynek keretében egy gyönyörű The Witcher 3: Wild Hunt szobrot lehet megszerezni!

Túlzás nélkül állítható, hogy a lengyel CD Projekt RED fejlesztése, a The Witcher 3: Wild Hunt minden idők egyik legjobb fantasy RPG-je, sőt minden idők egyik legjobb és legnépszerűbb játéka is egyben. Játékosok millióinak okoz örömet a mai napig, hatalmas világa pedig emlékezetes szereplőknek és karaktereknek ad otthont. Az egyik ilyen karakter Ciri, aki kulcsszerepet játszik a Witcher játékok történetében. Most egy gyönyörű, a népszerű karaktert ábrázoló 20 cm magas szobrot nyerhetsz!

Ahhoz, hogy versenybe szállj ezért a gyönyörű figuráért, látogass el Facebook oldalunkra, ahol a nyereményjátékos bejegyzésben feltett kérdésre kell válaszolnod. A hozzászólók között a játék végén kisorsolunk 1 db The Witcher 3 – Ciri szobrot.

  • Nevezési határidő: 2019. július 29. (hétfő) 12:00 óra

Ez egy aprólékosan kidolgozott, teljesen élethű és értékes figura, minden Witcher- és videojáték rajongó polcán előkelő helyet foglalhat el. Szállj harcba érte, és kövess bennünket Facebookon, mert rendszeresen jelentkezünk hasonló nyereményjátékokkal. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!



További tartalom betöltése.