img

The Surge 2 – Újra támadnak a gépek

Két évvel a The Surge sikerét követően megérkezett a folytatás. Változatosabb pályák, új kihívások és brutális akció vár a Deck 13 játékában!

Meglepően jó és sikeres játék lett 2017-ben a The Surge, a Deck 13 „souls-like” sci-fi játéka, amely egyesítette a futurisztikus környezetet a legendás japán szerepjáték-sorozatra jellemző kőkemény harcokkal. A folytatás, a The Surge 2 minden szempontból emeli a tétet, nagyobb, változatosabb és izgalmasabb, mint az első rész. A játék szeptember 24-től kapható PS4-re és Xbox One-ra.

A The Surge 2-ben repülőgéppel utazunk Jericho City felé, csakhogy a gépet lelövik, mi pedig a vadonban találjuk magunkat, a városhoz közel. Kiderül, hogy az első rész eseményei korántsem értek boldog véget. A város szükségállapot alatt van, gyilkos gépek garázdálkodnak mindenütt, a rendet pedig kegyetlen, páncélozott katonák próbálják fenntartani bármi áron. Ebben a világban kell helytállni, fejlődni, és a végére járni a bajok forrásának.

A játékban természetesen visszatér a jól ismert, „souls-like” jellegű harc. Az ellenfelek nem kegyelmeznek, nekünk pedig minden tudásunkra szükség lesz ellenük, és a hatalmas főellenségekkel szemben is. Most is lehetőség van levágni a robotok és más ellenfelek végtagjait, amiket felhasználva fejleszthetjük saját páncélzatunkat és felszereléseinket. Az elődhöz képest szerteágazóbb lett a karakterfejlesztés, még több képességet és szabadságot kapunk ezek növelésére. Nem utolsó sorban pedig a játék nagyobb és változatosabb, mint az első rész – új tájakon és környezetekben mutathatjuk meg, hogy még nem múlt el az emberiség reménye.

Szerezd meg a The Surge 2 játékot szeptember 24-től, PS4-re vagy Xbox One-ra! Kőkemény, látványos, brutális kaland, amely minden tudásodat próbára teszi majd. Készen állsz a kihívásra?



További tartalom betöltése.