img

Alkoss és ismerj meg egy teljesen új életet a The Sims 4-ben!

Mindig is szeretted volna megvalósítani legféltettebb álmaidat és vágyaidat, de lehetőségeid sosem engedték? A The Sims 4-nek köszönhetően most jön el a te időd, ezáltal felépíthetsz egy második virtuális életet, amelyben ismert sztár, a legnagyobb partiarc, de akár még családos ember is lehetsz.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Sims 4 segítségével komoly generációváltáson esett át az Electronic Arts népszerű élet-szimulátora, és bár az alapok szinte mit sem változtak, az új epizódban azonban minden eddiginél nagyobb szabadság és virtuális világ vár rád, amelyben te magad dönthetsz karaktered sorsáról. A játékban lehetőségünk lesz megalkotni alteregónkat, felépíteni saját házunkat, meghatározni életcéljainkat, boldogulni a mindennapokban, családot alapítani, vagy csak egyszerűen élvezni az életet úgy, ahogyan a valóságban nem mindig sikerül.

Az egyik legnagyobb újdonság a The Sims 4 keretein belül, hogy a karakterek rendkívül élethű érzelmekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a játék által generált helyzetek sokkal változatosabbá, lényegesen életszerűbbé váltak, így valódi problémák tucatjaival kell megbirkóznunk életcéljaink teljesítése során. Természetesen rengeteg finomítás érte a játékon belül a Create-A-Sim opciót, így már szinte bármilyen karaktert lemintázhatunk – akár virtuális másunkat is –, de a házépítés- és berendezés, valamint a grafika tekintetében is komolyabb előrelépést tapasztalhatunk.

Rendeld meg még ma a The Sims 4-et, hogy már a megjelenés napján belekezdhess második életed felépítésébe!

Csatlakozz ezen felül Facebook oldalunkhoz, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség tagjává válhatsz!



További tartalom betöltése.