img

Vegyél részt hatalmas partikban a The Sims 4 Get Togetherrel

Itt az idő, hogy újra nekiláss második életed építgetésének, a The Sims 4 közelgő kiegészítőjében ugyanis minden eddiginél nagyobb kalandok várnak rád virtuális alteregód oldalán.

A The Sims 4 Get Together végre lehetőséget biztosít számodra, hogy a korábbi amerikai stílusú épületek és környezet után egy ízig-vérig európai hatású környéken élhesd mindennapjaidat.

"...egyszerre több sim felett is átvehetjük az irányítást..."

Windenburg városkája összességében talán semmivel sem nyújt mást vagy többet, mint az eddig ismert vidék, de stílusával sokkal közelebb kerül majd a szívünkhöz, nem mellesleg pedig rengeteg új aktivitást és feladatot is garantál számunkra. A kiegészítőben például új embereket ismerhetünk meg, ezáltal új kapcsolatokat építhetünk ki, miközben barátokat és barátnőket szerzünk, de soha nem látott méretű partiknak is részeseivé válhatunk.

A The Sims 4 Get Together legnagyobb újdonsága azonban mégis az lesz, hogy a sorozat történetében először most egyszerre több sim felett is átvehetjük benne az irányítást, így olyan csoportos tevékenységekre is lehetőségünk nyílik, amiről korábban csak álmodtunk.

Rendeld elő a játékot még ma, és vessz el újra már a megjelenés napján a The Sims 4 csodálatos világában, amely az új kiegészítő által minden eddiginél közelebb kerül majd a szívedhez.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.