img

The Sims 4 Eco Lifestyle – Válts zöld életre!

Csökkentsd az ökológiai lábnyomodat a népszerű Sims 4 legújabb kiegészítőjével! Az Eco Lifestyle már kapható, és új lehetőségekkel bővíti a legendás játékot.

A Sims 4 játékosai és virtuális hősei már számos kalandot élhettek át együtt. Most új horizontok nyílnak meg az Eco Lifestyle kiegészítővel, amely a fenntartható, zöld életstílust népszerűsíti. Ebben a bővítményben számos olyan dolgot tehetsz meg, amik segítenek a környezetvédelemben, közben pedig hasznos információkat ismerhetsz meg a való világot illetően is.

Hasznosítsd újra a dolgokat! Termeld meg a saját elektromos áramodat napelemekkel és szélturbinákkal, gyűjtsd össze a csapadékvizet, és termelj saját zöldségeket az új, vertikális kertekben. Légy hatással a szomszédokra is, tegyél a közösségért, hogy mindenki tisztább, zöldebb környezetben élhessen. Az új kampányban minden döntésednek komoly jelentősége van. A felhasznált erőforrások és az otthonod felépítésének függvényében változik a körülötted lévő világ. Szennyezett, szmogos városban, vagy kristálytiszta égbolt alatt szeretnél élni? A szemét, vagy a zöld növények jelentsék a város jövőjét? Dönts te, és határozd meg a Simek sorsát.

Az Eco Lifestyle sok más lehetőséget is kínál. Újrafelhasznált anyagokból építhetsz házat, de még új bútorokat és ruhákat is létrehozhatsz! Alakítsd át a technológiákat, a különböző anyagokat, és még jobban testre szabhatod a virtuális családod életét.

A The Sims 4: Eco Lifestyle kiegészítő már kapható PC-re. Lépj be te is az új világba, és élvezd a fenntartható, zöld élet örömeit.



További tartalom betöltése.