img

Felépült a The LEGO Movie Videogame, már jöhettek is érte

Egy új korszak köszöntött be a LEGO-játékok történelmében, ugyanis a korábbról ismert filmes adaptációk után a Traveller’s Tales egy teljes egészében független és önálló alkotást készített a sokak gyermekkorát bearanyozó műanyag építőjáték koncepciójával a középpontban.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The LEGO Movie Videogame apropója egy mozifilm, amelyben a kockafejű karakterek kapták a főszerepet, akárcsak az ebből készült videojátékban, ahol egy nyüzsgő LEGO-város mindennapjait ismerhetjük meg a sorozatra jellemző humoros jelenetek, izgalmak és egyéb sajátosságok társaságában, egy élő és lélegző virtuális világ kíséretében.

Ahhoz, hogy maradéktalanul megoldjuk a The LEGO Movie Videogame pályáin utunkba kerülő összes feladatot, szükségünk lesz az ügyességünkre és leleményességünkre is, hiszen nehezebbnél-nehezebb logikai fejtörők, reflexeinkre alapozó feladványok, valamint természetesen akciódús pillanatok is várnak ránk, amelyeknek során a történet felgöngyölítése mellett folyamatosan gyűjtögethetjük az újabb és újabb építőkockákat, de természetesen a rombolás és az alkotás is nagy szerephez jut.

A The LEGO Movie Videogame-ben a film során látott humoros jelenetek mind egy szálig felbukkannak majd, akárcsak az ott megismert többtucatnyi figura is, akik egytől-egyig saját tulajdonságokkal és képességekkel lettek felvértezve, így érdemes lesz a feladatoknak megfelelően váltogatni közöttük.

Éld át újra a mozivásznon látottakat és ess neki még ma a The LEGO Movie Videogame-nek, hogy ismét érezhesd azt a semmivel sem összehasonlítható élményt, ami egy kicsit más formában ugyan, de korábban már bearanyozta egyszer a gyerekkorodat!

Csatlakozz már ma a rendelők soraihoz vagy kövesd a LEGO-szereplőkkel (és másokkal) kapcsolatos legfrissebb híreket Facebook oldalunkon!



További tartalom betöltése.