img

The Last of Us Part II – A bosszú felemészt

Megjelent az idei év egyik legnagyobb PS4 exkluzív kalandjátéka, a Naughty Dog mesterműve, a The Last of Us Part II. Nézz szembe tetteid szörnyű következményeivel minden idők egyik legjobb játékában!

A PlayStation rajongók egyik régi álma válik valóra a mai napon: megjelent a The Last of Us Part II, a Naughty Dog legendás kalandjátékának második része, kizárólag PS4 konzolra. Folytasd Ellie és Joel történetét, amely minden eddiginél sötétebb, erőszakosabb és bosszúszomjasabb, mint korábban bármikor.

Öt évvel az első rész eseményei után, miután Ellie és Joel átkeltek a járvány sújtotta Egyesült Államokon, a wyomingi Jackson városában telepedtek le. A túlélők virágzó közösségében élve békére és stabilitásra leltek, annak ellenére, hogy a fertőzöttek és más, kétségbeesett túlélők miatt folyamatos fenyegetésben élnek. Hamarosan azonban egy erőszakos esemény megzavarja a békét, Ellie pedig ismét útra kel, hogy igazságot szolgáltasson, és remélhetőleg békére leljen. Ám a helyzet nem ennyire egyszerű… ahogy egyesével levadássza a felelősöket, szembe kell néznie tettei szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.

A The Last of Us Part II új szintre emeli a videojátékos történetmesélést. Soha ilyen grafikát, ennyire részletesen kidolgozott karaktereket és ennyire jó színészi játékot nem láthattunk, mindezt pedig tovább csiszolt és izgalmas játékmenet, változatos helyszínek és szüntelen feszültség koronázza meg. Olyan kaland ez, amely nemcsak megkoronázza a PS4 generációt, de egyúttal felejthetetlen élményt is nyújt mindenkinek, és a videojáték-történelem egyik legmeghatározóbb darabjaként fog bevonulni a nagykönyvekbe.

A The Last of Us Part II már kapható PS4-re! Szerezd meg a játékot külön, vagy az exkluzív, különleges kinézetű PS4 Pro gépcsomaggal együtt. Tedd még emlékezetesebbé az alkalmat a Last of Us Part II kiadású DualShock 4 kontrollerrel és headsettel is! Kezdődik minden idők egyik legkeményebb kalandja.További tartalom betöltése.