img

Merülj el a The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited világában

Már újgenerációs konzolokon, így PS4-en és Xbox One-on is felfedezheted a The Elder Scrolls-sorozat első online mellékszálát, amelynek keretein belül az egyik legismertebb szerepjátékos univerzum MMORPG játékként tért vissza.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Elder Scrolls Online az eddigi legnagyobb és legösszetettebb online RPG, amivel valaha is játszottál, ezáltal a jól ismert univerzumban sok száz órányi kaland vár rád egy óriási, szabadon bejárható világban, rengeteg hozzád hasonló harcos társaságában, akik mind Tamriel megsegítésére esküdtek fel. Saját karaktered megalkotását követően azonnal belevetheted magadat a dolgok sűrűjébe, és miközben kötöttségek nélkül, a fő- és mellékküldetések tucatjain át felfedezed ezt a csodálatos univerzumot, közben még páratlan közösségi élmények részese is lehetsz a többi játékos oldalán.

Alapíthatsz saját közösségeket, ismerkedhetsz, másoknak segíthetsz, mesterségeket vállalhatsz fel, miközben egy összetett történet is kibontakozik előtted, akárcsak a sorozat korábbi epizódjaiban. A The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited ráadásul mindezt az élményt újgenerációs grafika társaságában kínálja számodra, méghozzá a korábban megjelent PC-s változathoz képest rengeteg extra tartalom társaságában, havidíj nélkül.

 

Rendeld meg a játékot még ma, és merülj el a több száz órás, temérdek lehetőséget kínáló kalandban, amely során immár mások oldalán is átélheted Tamriel lélegzetelállító világát.

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol nem csak a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket találhatod meg, hanem egy online közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.