img

The Division 2 – Szabadítsd fel Washington D.C.-t!

Megnyíltak az amerikai főváros kapui, a mai naptól kapható a Tom Clancy’s The Division 2, a Ubisoft új, nyílt világú lövöldözős szerepjátéka. A történelem nem felejt!

Hosszú fejlesztést követően március 15-én világszerte megjelent a Tom Clancy’s The Division 2. A több Ubisoft stúdió által fejlesztett, nagyszabású lövöldözős RPG az idei tavasz egyik legnagyobb játéka! Lépj be az ügynökség kötelékébe, és szabadítsd fel Washington D.C.-t a megszállás alól. Mentsd meg, ami az összeomlott civilizációból megmaradt, és segíts a túlélőknek felépíteni egy új jövőt!

A The Division 2 hét hónappal az első rész eseményei után játszódik. Miután Karácsonykor New Yorkban kitört a halálos járvány, a társadalom világszerte összeomlott. Több, mint fél évvel később már nem a betegség jelenti a legnagyobb veszélyt, hanem azok a félkatonai szervezetek és anarchista csoportok, amelyek megszállták Amerika nagyvárosait. A Division ügynökök vészjelzést kapnak Washingtonból, így a Te feladatod, hogy visszaszerezd az uralmat a legfontosabb város felett. Ez a csata nem pusztán a túlélés, hanem az emberiség jövőjének a záloga.

Az új játékban nagyobb területet járhatunk be, mint az első részben, de ami még fontosabb, hogy több fő- és mellékküldetés, illetve számtalan egyéb tevékenység áll rendelkezésre. Miután visszaszereztük az irányítást a Műveleti Központ felett, az egyes kerületeket is meg kell tisztítanunk a betolakodóktól. Visszatér az első részben látott mély karakterfejlesztés, a speciális fegyverek és képességek, és természetesen a négyfős kooperatív játékmód, ami a Division 2 legizgalmasabb része.

Ha a kampányt végigjátszottuk, még több tartalom vár: a játékot az Endgame (Végjáték) teszi igazán érdekessé, hiszen itt megjelenik egy vadonatú frakció, és még keményebb küldetésekre indulhatunk. Megjelenés után a Division 2 ingyenes DLC-kkel bővül majd, nincs szükség szezonbérletre!

A Tom Clancy’s The Division 2 egy elképesztően szép, tartalmas, izgalmas szerepjáték, amely sikerrel épít az előd pozitívumaira. Szerezd be PC, PS4 vagy Xbox One platformokra, március 15-től webáruházunkban és üzleteinkben. Csak nálunk kapható a speciális Washington D.C. kiadás is, amelyben az alapjáték mellett nyomtatott várostérkép, litográfiák és digitális extrák is találhatók.

A történelem nem felejt! Legyél ott az emberiség jövőjének megmentésénél, építsd fel az új világot!



További tartalom betöltése.