img

The Division 2 részletek

A Ubisoft online világú lövöldözős szerepjátéka új helyszínt, új évszakot, és jelentősen feljavított játékmenetet ígér. A Division ügynökök Washingtonban folytatják a harcot!

Bemutatkozott a The Division 2. A játékot először a Microsoft, majd később a Ubisoft konferenciáján láthattuk akcióban. Megismerhettük a főbb részleteket, és azt is, mikor kezdhetünk bele az új kalandba.

Nagyjából fél évvel az első rész eseményei után járunk. Bár a vírus fenyegetése csökkenőben van, a hatása az egész országban érződik. A fővárosban, Washington DC-ben összeomlott a társadalom, az irányítást pedig egy korrupt kormány, és elnyomó hadserege vette át. Az Egyesült Államokat a járvány után most polgárháború fenyegeti. A Division ügynökök feladata ezt megakadályozni.

A vírus ugyebár Karácsonykor tört ki New Yorkban, fél évvel később tehát éppen nyár van, ezt láthatjuk a The Division 2-ben is. Hófödte utcák helyett tűző nap, forróság, sűrű növényzet van mindenütt, a természet lassan benőtte a romos várost. Ez a fajta változatosság jót tesz a játéknak, de szerencsére változott sok más is.

A fejlesztők az első rész visszajelzései alapján kissé átalakították a játékmenetet. Most is kapunk egy teljes értékű kampányt (ami egyedül vagy kooperatív módban is játszható), de a 30-as szint elérése után specializációt választhatunk karakterünknek, ami exkluzív fegyvert és egyedi képességmódosítókat jelent. Most is sokat lehet lootolni, fegyvereket és páncélokat gyűjteni, de mindenből több lesz, lehetőségeink egy sokkal szélesebbek lesznek, főleg az endgame során.

Visszatérnek az online világesemények és a többszereplős kihívások, lesz PvP mód is természetesen, de a legnagyobb újdonság a Raid-ek megjelenése. Ezekben 8 fő vehet részt, és ezek lesznek a The Division 2 legnagyobb kihívást jelentő feladatai.

A The Division 2 látszólag sikerrel épít az első részre, és igyekszik annak legtöbb hibáját kijavítani. Egy nagyon látványos, nagyszabású, hosszú időn keresztül támogatott MMO jellegű játékra számíthatunk, ami minden szempontból nagyobb és jobb lesz elődjénél. Megjelenés 2019. március 15-én PC, PS4 és Xbox One platformokra. Division ügynökök! Webshopunkban már elő is rendelhetitek a játékot!



További tartalom betöltése.