img

The Dark Pictures Anthology: Little Hope – Menekülj az életedért

Megjelent a Supermassive Games horrorjáték-sorozatának második része, a The Dark Pictures Anthology: Little Hope! Keresd üzleteinkben és webáruházunkban!

A brit Supermassive Games, amely csapatnak olyan játékokat köszönhetünk, mint az Until Dawn, a Hidden Agenda vagy a The Inpatient, 2019-ben egy vadonatúj horrorjáték-sorozat elkészítésébe fogott. A The Dark Pictures Anthology címet viselő sorozat epizódjai egymástól teljesen különálló kalandok, ám egyvalamiben megegyeznek: filmszerű, lenyűgöző grafikájú, rémisztő és félelmetes játékok, amelyek izgalmas történeteket dolgoznak fel. Ennek a sorozatnak a második felvonása érkezett meg – mától kapható a Little Hope.

A játékban négy főiskolás és professzoruk a sötét és rejtelmes Little Hope kisvárosban ragad. A helyet egy áthatolhatatlan köd veszi körül, főhőseink pedig minden erejükkel próbálnak elmenekülni, miközben a múltjukból felbukkanó, rémisztő jelenségek szemtanúi lesznek. A szereplőknek ki kell találniuk, miért jelennek meg ezek a látomások, milyen célja van az ezeket mozgató sötét erőknek, és miért akarja, hogy lelkük a pokolra jusson. Meg kell fejteniük a rejtélyt, ha életben akarnak maradni, miközben ezek a gonosz teremtmények folyamatosan üldözik őket a ködön át!

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope egy filmszerű, interaktív történet, amelyben minden döntésnek kiemelt jelentősége van. Képes leszel a csapat minden tagját megmenteni, vagy lesznek, akik sosem menekülnek el a kisvárosból? Játssz egyedül, vagy akár 5 barátoddal együtt, ahol mindenki a saját döntéseiért felelős. Élvezd a hollywoodi színészi alakításokat, és a mozifilm minőségű rendezést, látványt és beállításokat! Ez egy olyan kaland, ami biztosan álmatlan éjszakákat okoz majd, mégis tovább akarod játszani!

A Little Hope már kapható PS4-re és Xbox One-ra. Ha még a sorozat egyik részével sem játszottál, válaszd a The Dark Pictrues Anthology: Volume 1 gyűjteményt, amellyel az első rész (Man of Medan) és az új epizód is a tiéd lehet!

Kit itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!



További tartalom betöltése.