img

Motorok a The Crew Wild Runban

A The Crew első kiegészítőjében ismét elszabadíthatjuk a lőerőket, a sebesség megszállottjai ugyanis minden eddiginél keményebb versenyekben vehetnek részt, méghozzá soha nem tapasztalt izgalmak társaságában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Crew Wild Run kiegészítőjének köszönhetően egyenesen az Egyesült Államokba látogathatunk, ahol a The Summit fesztiválra nevezve van lehetőségünk összemérni tudásunkat más sebességmániásokkal is.

Mindezt ráadásul vadonatúj területeken és rengeteg kihívás társaságában tehetjük meg, méghozzá tonnányi újdonság, ezáltal vadonatúj járműtípusok volánja mögül.

A kiegészítő ugyanis azon túl, hogy lényegesen szebbé varázsolja az alapjátékban megismert grafikát, négy vadonatúj járműtípust is elérhetővé tesz a száguldás megszállottjainak. Ennek köszönhetően lehetőségünk van óriási Monster Truckok volánja mögé pattantva szétzúzni magunk körül mindent, míg a Dragsterek által szédítő sebességekig gyorsíthatjuk verdáinkat az új pályákon.

A bővítmény által a gumiégetés szerelmesei is megtalálják számításaikat a vadonatúj drift autókkal, de a legnagyobb újdonságnak mégis a motorok megjelenése számít, amelyekkel nem csak kiépített pályákon, hanem földutakon is kihívhatunk másokat.

Rendeld meg a The Crew Wild Run kiegészítőt még ma, és fedezd fel a száguldás élményét már a megjelenés napján!

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává válhatsz!



További tartalom betöltése.