img

The Crew 2 – Üdvözöl a Motornation!

Hosszú várakozás után június 29-én végre megérkezik a Ubisoft nagyszabású versenyes játéka, a The Crew 2!

A 2014-ben megjelent The Crew ambiciózus MMO jellegű autós játék volt, de nem sikerült tökéletesre. Úgy tűnt, túl nagyok az elképzelések ahhoz, mint amit az aktuális konzolok és fejlesztési lehetőségek elbírnak. A fejlesztő Ivory Tower viszont nem hagyta annyiban a dolgot. Törekvéseik és kemény munkájuk gyümölcse a június 29-én érkező The Crew 2, amitől garantáltan leesik mindenki álla!

Képzeljünk el egy versenyes játékot, amelyben lenyűgöző grafika mellett az Amerikai Egyesült Államok egész területét bejárhatnánk. New Yorktól Los Angelesig, Seattle-től Miamiig keresztülszáguldhatnánk a kontinensen, a sivatagos pusztáktól a sziklás kanyonokon és sűrű erdőkön át a havas hegycsúcsokig. És mi lenne, ha autók mellett a vizeket is meghódíthatnánk menő motorcsónakokkal, és a levegőt is repülőgépekkel? Na, és ha lenne még pályaversenyzés is? Motokrossz? Monster Truck autók? Terepjárók, túramotorok, Forma-1 és Air Race is? Hihetetlenül hangzik, ugye? Pedig a The Crew 2 pontosan ezt kínálja!

A Ubisoft és az Ivory Tower közös produkciójában szó szerint meghódíthatjuk egész Észak-Amerikát földön, vízen és levegőben is. Bármelyik versenyágba belevághatunk, és RPG-szerű rendszerben fejlődhetünk, egyre több követőt gyűjtve magunk köré, és egyre jobb alkatrészeket zsákmányolva járműveinkre. A The Crew 2-ben tényleg minden benne van, amit csak el lehet képzelni, az utcai versenyzéstől a zártpályás túraautókon át a Forma-1-ig. A levegőben műrepülő és Air Race futamokon vehetünk részt, Amerika folyóin és part menti vizein pedig bivalyerős motorcsónakokkal versenyezhetünk, meglovagolva a hullámokat.

Mindezt egy olyan hatalmas és részletesen kidolgozott világban tehetjük meg, amilyet versenyes játékban még nem igazán láthattunk. Az Egyesült Államok minden jellegzetes tája, városa és épülete helyet kapott a The Crew 2-ben, Las Vegas feldíszített szállodáitól a Miami kikötő óceánjáróiig, de Dallas, Detriot és Washington sem akadály, a Fehér Háztól a Hoover-gátig. Lefotóznád a szabadságszobrot, vagy Mount Rushmore sziklából kivájt elnöki fejeit? Itt ezt is megteheted, ráadásul dinamikusan változó napszakok, évszakok és időjárás mellett. A napsütést eső, a nappalt éjszaka, a nyarat tél váltja, ahogy átutazunk Amerika festői tájain bárhol, bármilyen járművel. Ez a korlátlan szabadság és az őrületes méretek játéka!

A kalandot ráadásul nem kell egyedül átélned, hiszen a The Crew 2 online játék, MMO jellege miatt az utakon, folyókon vagy a levegőben bármikor találkozhatsz más játékosokkal. Barátaidat is meghívhatod, hogy együtt utazzatok és versenyezzetek. A játékban minden esemény, futam többesben is teljesíthető, a fejlődés pedig mindig garantált.

A The Crew 2 egy egészen példátlan kezdeményezés lenyűgöző eredménye, hiszen ekkora méretekben még soha, senki nem gondolkodott. A Ubisoft pedig hosszantartó támogatás ígér a játék mellé: folyamatosan érkeznek majd az ingyenes tartalmak és frissítések, új járművekkel és eseményekkel. Hatalmas kaland, aminek semmi nem ér a nyomába! Megjelenés június 29-én PC, PS4 és Xbox One platformokon. Csapj le rá, Amerika vár!



További tartalom betöltése.