img

The Crew 2 – Szerezz zárt béta hozzáférést!

Május 31-én indul a The Crew 2 zárt bétája, amelyben előrendelőink is részt vehetnek! Fedezd fel a virtuális Amerikát jóval a játék megjelenése előtt!

A Ubisoft hamarosan betekintést enged az idei nyár egyik leginkább várt játéka, a The Crew 2 virtuális világába. Néhány napon keresztül fog futni a játék zárt bétája, amely példátlan módon a teljes térképet, és az összes járművet tartalmazni fogja, vagyis korlátlanul ki lehet próbálni mindent, amit a teljes játék kínál majd!

Most különleges akcióról van szerencsénk beszámolni: mindenki, aki május 29-ig előrendeli a The Crew 2-t valamelyik platformra, esélyt kap, hogy részt vegyen a zárt bétában, amihez email-ben kapja meg a beváltandó kódot. A béta PC, PS4 és Xbox One platformon is fut majd, vagyis mindhárom változat előrendelései részt vesznek az akcióban!

A The Crew 2 zárt béta időtartama:

2018. május 31. – június 4.

További jó hír, hogy a zárt béta kliens előtölthető, vagyis aki május 29-én megkapja a kódot, annak nem kell várnia, előre letöltheti a játékot, hogy a szerverek indulásakor máris belevethesse magát az akcióba. Valamint mindenki, aki részt vesz a zárt bétában, a teljes játékhoz digitális ajándékot is kap a Ubisofttól.

Nincs más dolgod tehát, mint előrendelni a The Crew 2-t PC, PS4 vagy Xbox One platformra, és megjelenés előtt kipróbálhatod az év egyik legjobb autós játékát!



További tartalom betöltése.