img

Teljes kiadást kapott a Resident Evil VII

Az utóbbi évek egyik legjobb túlélő-horror játéka, a Capcom legendás sorozatának újjáélesztése megkapta a végső, teljes kiadást, amelyben az alapjáték mellett az összes DLC is helyet kapott.

A Resident Evil sorozat 1996 óta rémisztgeti a játékosokat. A számtalan folytatást, és különböző mellékágakat növesztő széria, úgy tűnt, kissé meggyengült az utóbbi években, ám idén januárban a Capcom új életet lehelt belé, miután radikális stílusváltást követően egy elképesztően látványos és félelmetes, belső nézetű játékot tett le az asztalra. Ez volt a Resident Evil VII, ami azonnal elnyerte a kritikusok és a játékosok tetszését, és 2017 egyik legjobb játékának számít.

Ha eddig kimaradt a belső nézetű horror kaland, akkor most egyszerre pótolhatod be a teljes tartalmat, megérkezett ugyanis a Gold Edition, ami a játék végső kiadása. Ez a következőket tartalmazza:

  • Resident Evil VII alapjáték
  • Banned Footage Vol. 1 DLC
  • Banned Footage Vol. 2 DLC
  • Not a Hero extra tartalom
  • End of Zoe DLC

A „Not a Hero” extra fejezet az alapjáték eseményei után játszódik, főszereplője pedig nem más, mint Chris Redfield, akit jó néhány Resident Evil játékból ismerhetünk már. A másik új extra, az „End of Zoe” a címszereplő sorsába enged betekintést. Ebben a kalandban új helyszín mutatkozik be, illetve új ellenfelek és kihívások.

A Resident Evil VII Gold Edition minden idők egyik legjobb horror játékának teljes kiadása, ami a téli hónapokra tökéletes kikapcsolódást nyújthat minden kötélidegzetű játékosnak. Elérhető PC, PS4 és Xbox One platformokra, a PlayStation tulajdonosok teljes PSVR támogatásnak is örülhetnek! Vedd meg most a Konzolvilág üzleteiben!

Resident Evil VII Gold Edition (PC) – 11,999 Ft

Resident Evil VII Gold Edition (PS4) – 14,999 Ft

Resident Evil VII Gold Edition (Xbox One) – 14,999 Ft



További tartalom betöltése.