img

Új világot hajtogattunk Nektek a Tearaway képében!

Egy papírból készült világ, melyet szabadon hajtogathatsz, átépíthetsz, szétszakíthatsz és újra összeragaszthatsz - pontosan ez vár rád a Tearaway-ben, mely kizárólag a PS Vita kézi konzolra készült el, és már kapható is boltunkban, hogy maximálisan kihasználhasd az érintőképernyő és a giroszkóp lehetőségeit.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Teljes hírünkből a további részleteket is megtudhatod a Tearaway kapcsán!

Tearaway

A Tearaway egy kis papírfiúcska történetét meséli el, aki egy levél elszállítását kapja feladatául - ez persze csak így, leírva tűnik egyszerűnek, gyakorlatban jó pár probléma és váratlan nehézség feltűnik Iota hosszú kalandja során. Szerencsére azonban itt vagy Te is, a segítségeddel pedig garantáltan nem állhat semmi hősünk útjába!

A Tearaway első ránézsére nem több egy szimpla platformernél, mely megannyi társához hasonlóan az elszórt gyűjtögetnivalók megtalálásáról, a különböző ügyességi- és logikai feladványok megoldásáról szól, időnként egy kis harccal fűszerezve. A PS Vita adottságai miatt azonban van egy kis csavar: bármikor képesek vagyunk belenyúlni a játék világába!

Ez utóbbit szó szerint kell érteni - ha hátulról végigtapogatjuk az érintőfelületet, ujjunk megjelenik a PS Vita képernyőjén, az adott pályán, ezáltal pedig könnyedén akadályokat tolhatunk el az útból, vagy akár fel is emelhetjük papír-kalandorunkat a pálya egy magasabb pontjára. Az érintőképernyő, a giroszkóp és az első- illetve hátsó kamerák miatt garantált a felejthetetlen játékélmény!

Iota, a kis papírfigura már meg is érkezett hozzánk, hogy beköltözzön a PS Vita konzoljainkra - Rád vár a feladat, hogy innentől egyengesd az útját!

Ha érdekelnek a játékvilág legfrissebb hírei, csatlakozz Facebook oldalunk követőihez!



További tartalom betöltése.