img

Szavazz ránk Az Ország Boltja 2021 versenyen!

Ha elégedett voltál webáruházunk 2021-es működésével, akkor most egy kattintással kifejezheted elismerésedet, Az Ország Boltja szavazáson!

Az elmúlt években már komoly hagyománnyá vált, hogy a magyar vásárlók elmondhatják véleményüket kedvenc online áruházaikról. A több évvel ezelőtt életre hívott „Az Ország Boltja” szavazások célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével előtérbe kerülhessenek a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházak.

A Konzolvilág csapata számára is nagyon sokat jelent, hogy évről évre megtiszteltek bennünket bizalmatokkal, és sok-sok szavazatotoknak köszönhetően évek óta sikerrel szerepelünk a Népszerűségi Verseny kategóriában. Most, hogy közeledik az év vége, ismét van lehetőség szavazni. Ha úgy gondolod, 2021-ben is rászolgáltunk bizalmadra, akkor ezt egyetlen kattintással kifejezheted. Minden szavazat sokat számít, és arra inspirál bennünket, hogy a jövőben is magas színvonalon szolgáljunk ki minden rendelést!

SZAVAZZ RÁNK AZ ORSZÁG BOLTJA 2021 NÉPSZERŰSÉGI VERSENYBEN ITT!

Az egész csapat nevében köszönjük, és reméljük, jövőre is követőink között üdvözölhetünk!



További tartalom betöltése.