img

Szavazz ránk Az Év Applikációja 2020 versenyen!

Ha kedveled az új mobiltelefonos alkalmazásunkat, akkor fejezd ki tetszésedet egy szavazattal Az Év Applikációja 2020 versenyen, és válaszd a Konzolvilágot!

A Magyar Marketing Szövetség idén is népszerűségi versenyt rendez számtalan kategóriában honlapok, márkák, vállalatok, és többek között okostelefonos alkalmazások témakörében is. Napjainkra a mobil alkalmazások fontos marketing eszközzé nőtték ki magukat, melyek rengeteg olyan előnnyel rendelkeznek, amivel mások nem. Egy ügyesen megvalósított mobil alkalmazással nemcsak a márkaépítés, de egyéb marketing célok is megvalósíthatóak.

Az Android és iOS rendszerű telefonokra letölthető Konzolvilág alkalmazás mindenki számára lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan, és ami még fontosabb, biztonságosan vásárolhasson webáruházunk készletéből, bárhol, bármikor.

Most itt a lehetőség, hogy te is kifejezd a tetszésedet, és ha elégedett vagy telefonos alkalmazásunkkal, szavazhatsz ránk Az Év Applikációja 2020 versenyen. Nincs más dolgod, mint ellátogatni az alábbi oldalra, és ott a „Szavazok!” gombbal leadni a voksodat. (A szavazáshoz Facebook profilra van szükség.)

Az Év Applikációja 2020 – Konzolvilág – Szavazás

Ha még nem ismered telefonos alkalmazásunkat, akkor töltsd le bármilyen Android vagy iOS rendszerű telefonra, és próbáld ki! Ezen az oldalon minden részletet megtudhatsz róla.

Reméljük, új mobiltelefonos alkalmazásunkkal is rászolgáltunk bizalmatokra. Mindenki szavazatát nagyon köszönjük!



További tartalom betöltése.