img

A Super Mario Makerrel megépítheted álmaid pályáját

Ha Neked is megdobban a szíved minden egyes alkalommal, amikor meglátod Super Mariot, mert gyerekkorod legszebb emlékei fűződnek a bajszos vízvezetékszerelő kalandjaihoz, akkor itt az idő, hogy lecsapj az idei nyár egyik legjobban várt Wii U-exkluzívjára.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Super Mario Maker minden túlzás nélkül valóra váltja álmaidat, hiszen lehetővé teszi számodra, hogy végre Te alkothasd meg a pályákat Mario részére, ezáltal megidézheted, sőt továbbgondolhatod a legnagyobb klasszikusokat, de egészen újszerű élményeket is szerezhetsz magadnak. A játékban ugyanis a franchise teljes történetéből felhasználhatsz elemeket az építkezéshez, így a legendás 8-bites korszaktól kezdve még a New Super Mario Bros. térbeli objektumait is alkalmazhatod új történeteidhez.

A legjobb azonban, hogy a Super Mario Maker keretein belül nem csak kreativitásodat kamatoztathatod! Ebből kifolyólag az általad megalkotott pályákat szabadon tesztelheted és át is élheted, így akár komplett új játékokat alkothatsz magadnak, legjobb műveidet pedig akár másokkal is megoszthatod.

Rendeld meg a játékot még ma, és csapj le a nyár egyik legjobb Wii U-exkluzívjára, amelyben felejthetetlen és vadonatúj kalandok egyaránt Rád várnak Super Mario oldalán – már amennyiben elég kreatív és ügyes vagy.

 

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol nem csak egy aktív gamer-közösség vár rád, hanem a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket is megtalálod!



További tartalom betöltése.