img

Látványos összecsapások a Street Fighter V-ben

Az újgenerációban tért vissza közénk a verekedős játékok egyik koronázatlan királyának tekintett Street Fighter-sorozat, amelynek ötödik epizódja minden eddiginél látványosabb és tartalmasabb élményeket ígér.

A Street Fighter V kapcsán ezúttal is biztosak lehetünk abban, hogy betöltésével a legvadabb és leglátványosabb utcai harcok várnak ránk, méghozzá az előző epizódban már megszokott képregényes grafika társaságában, amely az újgenerációs megvalósításnak köszönhetően páratlanul látványosra sikeredett. A játékban kis túlzással ott folytathatjuk a bunyókat, ahol az előző részben abbahagytuk, ám ezúttal sokkal összetettebb, sokkal taktikusabb és változatosabb harcokban lehet részünk, minden eddiginél vadabb és összetettebb kombók társaságában, rengeteg ismert és vadonatúj harcossal a középpontban.

"...átvehetjük az irányítást a sorozat jellegzetességeit biztosító hősök felett..."

A Street Fighter V keretein belül tehát ezúttal is átvehetjük az irányítást a sorozat jellegzetességeit biztosító hősök felett, miközben a verekedős játékok legszebb hagyományait idézhetjük fel változatosabbnál-változatosabb lehetőségek társaságában. Csatlakozzunk az összetett egyjátékos kampányhoz, teljesítsünk változatos kihívásokat, vagy éljünk át többjátékos ütközeteket, a Street Fighter-sorozat aktuális epizódja kapcsán egyvalamiben mindvégig biztosak lehetünk: a brutális bunyóknak soha nem lesz végük!

Rendeld meg a játékot még ma, hogy a ringbe szállhass a legjobb harcosokkal! Rendelésed PlayStation 4-en most egy extra DLC-vel is jutalmazzuk, amely a sorozat központi karakteréhez, Ryu-hoz kapcsolódik.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!

 



További tartalom betöltése.