img

Steel Division: Vissza Normandiába

A népszerű PC-s stratégiai játékhoz új kiegészítő érkezett, amelyben új küldetések, járművek és csapatok találhatók. Akciónk keretében most olcsóbban megveheted!

Az Eugen Systems és a Paradox Interactive közös produkciója, a Steel Division: Normandy 44 valós idejű stratégiai játék megkapta legújabb kiegészítőjét Back to Hell (Vissza a Pokolba) alcímmel. A név jól mutatja, mire számíthatunk. Vissza Normandiába, 1944 hadszínterére, ahol új módokon csaphatunk össze a történelmi ellenséggel!

A Back to Hell kiegészítő tartalma igen impozáns:

2 új szövetséges divízió:

  • 7. páncélos osztag (Sivatagi Patkányok) – Anglia
  • Demi-Brigade SAS – Franciaország

2 új tengelyhatalmi divízió:

  • 2. páncélos hadtest – Németország
  • Festugs Gross-Paris – Németország

7 új történelmi küldetés, amiket valódi hadműveletek ihlettek. Ezek közül öt kooperatív módban is játszható! Ebben az exkluzív játékmódban 11, eddig nem látott divíziót irányíthatunk. Ha pedig mindez nem lenne elég, az új kiegészítő összesen 58 új egységet tartalmaz, páncélos harckocsiktól kezdve terepjárókon át repülőgépekig.

Az új kiegészítő megjelenése alkalmából most akcióval is kedveskedünk mindenkinek, aki ki szeretné próbálni magát a II. világháborús virtuális harcmezőn! A Steel Division játék normál és Deluxe változata, illetve a Second Wave kiegészítő is nagy kedvezménnyel kapható üzleteinkben.

Éld át a világtörténelem legsötétebb óráit ebben a gyönyörű, profi RTS-ben, és győzedelmeskedj a legkülönfélébb kihívások között! Siess, mert az akció csak vasárnapig (február 18.) tart!

Steel Division: Normandy 44 termékeink (PC)



További tartalom betöltése.