img

Harcolj a Protoss frakció oldalán a Legacy of the Voidban

Elérkezett végre az idő, hogy a StarCraft II öt évvel ezelőtt, még a Wings of Liberty-vel megkezdett történetét – amelyet a Heart of the Swarm által egyszer már folytathattunk – most teljesen lezárjuk.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A StarCraft II Legacy of the Void lehetőséget ad számunkra, hogy az emberek és a zergek után a protoss frakció oldaláról is megismerhessük az univerzum aktuális konfliktusának alakulását, méghozzá a legendás sorozatra jellemző játékmenet társaságában.

Az új faj, valamint természetesen az új történet mellett a játékban rengeteg újdonság vár ránk, így számtalan olyan egységet állíthatunk hadrendbe, amelyekkel korábban még csak az ellenséges oldalon találkoztunk, de megjelenik a diplomácia lehetősége is, amivel lehetőséget kapunk a protoss törzsek egyesítésére a végső cél érdekében.

Akárcsak a korábbi két epizódban, úgy a StarCraft II Legacy of the Void-ban is igazán monumentális küzdelmek várnak ránk, amelyeket izgalmas küldetések, valamint egy változatos, mi több izgalmas történet köt össze a valós idejű stratégiák sajátosságaival.

Az egyjátékos élmények mellett az alkotás ráadásul újfent multiplayer élményekkel is szolgál számunkra, amelyek a számtalan finomhangolásnak köszönhetően garantáltan kielégítik még az e-sportokért rajongók igényeit is.

Rendeld meg a játékot még ma és tapasztald meg a Protoss frakció erejét.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.