img

Star Wars Squadrons – Pilóták kerestetnek!

Megjelent az EA Motive új, űrhajós lövöldözős játéka, amely a Star Wars univerzum legnagyobb űrcsatáinak kellős közepébe viszi el a játékosokat.

A Star Wars rajongók már nagyon régóta várnak egy olyan játékra, ami méltó utódja lehet a legendás X-Wing vs TIE Fighter és hasonló űrhajós programoknak. Erre egészen mostanáig várnunk kellett, de most végre megérkezett a Star Wars: Squadrons, az EA Motive Studios által fejlesztett vadonatúj űrhajós akciójáték, vadonatúj történettel és egyjátékos kampánnyal.

A Star Wars: Squadrons a Jedi Visszatér után játszódik közvetlenül. A Halálcsillag elpusztítása utáni események során a Galaktikus Birodalom megmaradt egységei továbbra is harcban állnak az Új Köztársaság erőivel. A háborúnak még nincs vége, viszont mindkét oldalon több pilótára van szükség, mint valaha. Az egyjátékos kampányt mindkét oldalról megtapasztalhatjuk, és olyan legendás űrhajókat vezethetünk, mint az X-Wing, Y-Wing, TIE Fighter vagy TIE Bomber. A különböző űrhajók persze más-más szerepet játszanak a küldetések során, vannak felderítők, vadászgépek, bombázók és így tovább. A harcok elképesztően látványosak, hatalmas csillagrombolók, aszteroidamezők, űrbázisok árnyékában folynak csaknem a filmekhez felérő grafika mellett.

A fejlesztők szerencsére a játékmenetet is szem előtt tartották. Bár a Star Wars: Squadrons egy könnyen kezelhető, gyors, akciódús játék, azért oda is kell figyelni. Az egyes űrhajókban gondoskodni kell az energiaellátásról, mikor milyen rendszerekhez irányítjuk az energiát (pajzsok, fegyverek vagy hajtóművek), a belső nézet pedig igazán élethűvé teszi az egészet, mintha csak ott ülnénk a harcok kellős közepén. Komoly szerepet játszik a taktika és a csapatmunka is, ez utóbbi főleg az online multiplayer csaták közben lesz nagy jelentőségű.

A Star Wars: Squadrons sok szempontból a Csillagok Háborúja rajongók álma, egy nagyszabású űrhajós játék, amelyben van komoly egyjátékos kampány és hosszú távon szórakoztató multiplayer, rengeteg megnyitható jutalommal, viszont mikrotranzakciók nélkül! Éld át te is a legnagyobb űrcsatákat október 2-től PC-n, PS4-en és Xbox One-on!



További tartalom betöltése.