img

A Galaxis legnagyobb csatái várnak rád a Star Wars Battlefrontban!

Ha a közelgő mozifilm megjelenése előtt szeretnéd átélni a Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb csatáit, a Star Wars Battlefront tökéletes alapot biztosít majd ahhoz, hogy felfrissítsd emlékeidet.

A Battlefield-sorozatot is jegyző DICE által készített alkotás FPS és TPS nézetből teszi elérhetővé az eredeti filmtrilógia legemlékezetesebb összecsapásait, amelyeket a Birodalom rettegett katonái az elkeseredett Lázadókkal vívtak.

"...eljuthatunk az Endor bolygóra..."

A Star Wars Battlefront által most mi is csatlakozhatunk ehhez a hatalmas háborúhoz, amelynek során eljuthatunk az Endor bolygóra, de akár még a Tattooine-ra is, hogy a filmekből ismert helyszíneken, a franchise jellegzetes fegyvereivel és járműveivel vívhassunk meg ellenfeleinkkel.

A játék még a legnagyobb rajongók igényeit is garantáltan kielégíti, hiszen az akár 40 fős összecsapásokat is garantáló harcokban nem csak egyszerű katonák lehetünk, hanem olyan ismert hősök felett is átvehetjük az irányítást, mint Luke Skywalker, Boba Fett vagy Darth Vader. Mellettük a harcok során irányításunk alá vehetjük a sorozat legtöbb gépszörnyetegét is, így AT-ST vagy AT-AT lépegetők mellett X-Wingek, sőt még a Millennium Falcon pilótafülkéjébe is bepattanhatunk a pergős ütközetek során, amelyeket maximálisan kiélvezhetünk a változatos multiplayer módok által.

Rendeld meg a játékot még ma, és csatlakozz első között a Star Wars univerzum legnagyobb ütközeteihez! Mi több, lehetőséged van a játékot egy csomagban beszerezni egy limitált kiadású vagy akár hagyomyányos 1 TB-os PlayStation 4 konzollal.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.