img

Star Fox Zero megjelenés és előrendelés

Hamarosan egy újabb legendás sorozat térhet vissza a Nintendo Wii U exkluzivitásában, a japánok ugyanis újabb epizóddal gyarapítják a kultikus Star Fox-sorozatot, amely kis túlzással ott folytatódik tovább, ahol annak idején abbamaradt.

A játék keretein belül így ismét Fox McCloud bőrébe bújhatunk majd annak érdekében, hogy az Arwing pilótafülkéjébe huppanva páratlanul izgalmas, mozgalmas és látványos légi harcok részeseivé válhassunk az ismert univerzum legnagyobb fenegyerekeivel szemben. A Star Fox Zero-ban ennek megfelelően újfent a legjobb és legképzettebb Star Wolf pilótákkal mérhetjük majd össze tudásunkat, méghozzá a legendás Star Fox 64 szellemi örökségével a középpontban.

"...kihasználhatod a Wii U GamePad képességeit..."

Aktuális kalandjaink során egyébiránt mindenki itt lesz majd, aki számít, így a légi ütközetek alatt olyan ismert hősök segítenek minket a siker elérésében, mint Falco vagy Peppy, akik a sajátos játékmenettel egyetemben nosztalgikus hangulatot varázsolnak majd az alkotásba. A Star Fox Zero keretein belül a legnagyobb légi ütközetek során egyébiránt maximálisan kihasználhatod majd az irányítás terén a Wii U GamePad képességeit, ezáltal olyan hatás vár majd ránk, mintha valóban mi is ott ülnénk az Arwing kormánya mögött.

A Star Fox Zero megjelent április 22-én. Vedd meg még ma a standard vagy a szuper First Print Edition-t, amelyben extraként egy Star Fox Guard játékszoftvert, valamint egy fémdobozt is találhatsz majd.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, valamint szeretnél egy aktív gamer-közösség tagjává válni.



További tartalom betöltése.