img

Square-Enix konferencia

A Square-Enix E3-as műsorában láthattuk Lara Croftot, a Just Cause 4-et, és jó pár ízig-vérig japán produkciót.

A Square-Enix is túl van a 2018-as E3-on, igaz, a japán kiadó nem tartott teljes értékű konferenciát, csupán trailereket nézhettünk végig különösebb kommentár nélkül. Így is jutott érdekes látnivaló, például akció közben csodálhattuk meg az ősszel érkező Shadow of the Tomb Raidert, és a kiadó többi nagy reménységét, a nemrég bemutatott Just Cause 4-et, és a Kingdom Hearts III-at is.

Shadow of the Tomb Raider – Látványos gameplayt kaptunk, egyenesen a sűrű dzsungel mélyéről. Lara Croft lopakodik, és lesből csap le áldozataira. Ez egyébként hangsúlyosabb része is lesz a játékmenetnek, mint a puszta lövöldözés. Érdemes végignézni a videót!

Just Cause 4 – Visszatér a nyílt világú, teljes rombolhatóságot kínáló akciójáték, tovább javított grafikával, új fizikai modellezéssel, és ha lehet, még őrültebb akcióval! A játék december 4-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Kingdom Hearts III – Gyönyörű új trailert kaptunk a régóta készülő, de 2019 elején végre tényleg megjelenő JRPG-ből, amely Xbox One-on például most először lesz elérhető! Az új videóban a Disney Jégvarázs világát csodálhatjuk meg, de más helyszínekből is láthatunk rövid jeleneteket. Minden idők egyik legszebb japán szerepjátéka lehet belőle.

Dragon Quest XI – Szeptember 4-én érkezik PS4-re és PC-re a legendás Dragon Quest sorozat következő része, melyet most új traileren csodálhatunk meg.

Babylon’s Fall – Vadonatúj játékbejelentésre is futotta a Square-Enix konferencián. Az egyik ilyen a PS4-re érkező Babylon’s Fall, amely egy nagyszabású akciójáték a PlatinumGames fejlesztésében.

The Quiet Man – A műsor talán legfurább darabja volt ez a siketnéma főszereplőről szóló kalandjáték, amely keveri az élőszereplős, a CG és a valós idejű grafikát és játékmenetet. A kiadó szerint a történet teljesen moziszerű, és „egy ültő helyünkben” végigjátszható. A játék PS4-re fog megjelenni.

Bár igazán komoly meglepetéssel a Square-Enix most nem szolgált, a kiadónak bőven vannak olyan erős játékai, hogy mindenki találjon közülük kedvére valót.



További tartalom betöltése.