img

Színezd ki a világot a Splatoonban

Egy igazán különleges exkluzív címmel bővíthetik gyűjteményüket a Nintendo Wii U-tulajdonosok, a Splatoon ugyanis nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy megreformálja a multiplayer akciójátékok műfaját.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Splatoon ebből kifolyólag nem a szokványos lövöldözéseket állítja a középpontba, hanem egy igazán különleges élménnyel kedveskedik a rajongóknak, kiknek a fegyveres harcok helyett az lesz a feladatuk, hogy saját színükkel befessék a pályák jelentős részét. Az egyidejűleg legfeljebb 8 játékost támogató ütközetek során az győzedelmeskedik majd, akinek sikerül befestenie a rendelkezésre álló terület legnagyobb hányadát.

Az ütközetek a Splatoon világában is többféle játékmód és szabályrendszer szerint zajlik, ezáltal az állandó kihívás, izgalom, móka és kacagás mellett a változatosság, valamint a szavatosság is biztosítva van. Az összecsapások során ráadásul kihasználhatjuk majd a Wii U GamePad sajátos kialakítását is, így a kontrolleren elhelyezett kis képernyőn meghatározhatjuk riválisaink helyzetét, a meccs aktuális állását, és egyéb olyan tényezőket, amelyek befolyásolhatják a meccsek kimenetelét.

Rendeld meg a játékot még ma, és csatlakozz a festékes összecsapásokhoz már a megjelenés napján. A standard változat mellett ráadásul konzolos bundle csomagban*, valamint egy Splatoon amiibo Bundle részeként is elérheted az év egyik legjobban várt Wii U-exkluzívját, amelyben az alapjáték mellett egy Inkling Squid amiibo figura is üti a markodat.

*a konzolos bundle csomag június 19-től elérhető

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz is, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává válhatsz!



További tartalom betöltése.