img

Spider-Man részletek

A legnagyobb őszi PS4 exkluzív játék új trailert kapott az E3-on, ezzel együtt pedig új részletek is kiderültek a kalandról.

Pókember az egyik legnépszerűbb szuperhős a világon, de a videojátékokban eddig sajnálatos módon elég hányattatott sorsa volt. Ezen kíván változtatni a Sony és az Insomniac Games a PS4-re készülő új Spider-Man játékkal. Az új kaland az Insomniac nyílt világú grafikus motorjára épül, amit a csapat igyekezett grafikai tökélyre fejleszteni. Ennek köszönhetően a szabadon bejárható New York városa, és maga Pókember is olyan részletességgel jelenik meg a képernyőn, mint még soha.

Pókember igen nagy gondba kerül, mert a játék főgonosza, Mister Negative több gonosztevőt maga köré gyűjt, hogy leigázzák a várost, tőrbe csalják, és legyőzzék mindenki kedvenc szuperhősét is. Pókember így kénytelen a helyi rosszfiúk és bűnbandák mellett a legnagyobb gonoszokkal is felvenni a harcot. Ehhez szerencsére sokféle képesség áll rendelkezésére, hálószövő képességével csapdát állíthat, vagy a legkülönbözőbb módokon teheti harcképtelenné ellenfeleit. A levegőből például még „hálóesőt” is zúdíthat rájuk, és szinte minden falhoz vagy gerendához odakötheti őket.

A játékmenet a lineáris küldetések mellett teljesen szabad tevékenységeket is kínál. Pókemberként bejárhatjuk New Yorkot, az utcán segíthetünk a járókelőknek éjjel-nappal, vagyis halálos szuperhős mellett barátságos Pókemberként is tevékenykedhetünk. A nyílt világban elsajátíthatjuk az irányítás csínját-bínját, hogy a fő küldetéseken profin használjuk a legkülönfélébb képességeket.

A történet persze tartogat meglepetéseket is, hiszen, ahogy az az E3-as videóból is kiderül, Mister Negative mellett valaki más is áll a Pókember elleni hadjárat mögött. Hogy ki, és miért, az már csak a teljes játékból derül ki. A Spider-Man rendkívül ígéretes kalandjáték, szeptember 7-én jelenik meg, kizárólag PS4-re. A játék már előrendelhető háromféle változatban, mindegyikhez ajándékok is járnak!



További tartalom betöltése.