img

[LEZÁRULT] Spider-Man bögre Facebook nyereményjáték

Játssz velünk újra, mert ezen a héten egy menő Marvel Spider-Man 3D bögrét nyerhetsz, és ehhez csak Facebook oldalunkat kell meglátogatnod.

Hamarosan újabb filmmel bővül a Marvel Cinematic Universe (MCU), és ismét visszatér az egyik legnépszerűbb szuperhős a Pókember: Idegenben című produkcióval. Ebben a filmben Peter Parker osztálytársaival Európába utazik, ám a baj itt is utoléri, és kénytelen magára ölteni a Spider-Man gúnyát, hogy megmentse barátait és a világot.

Ebből az alkalomból Facebook oldalunkon nyereményjátékot indítottunk. Ebben 2 db Marvel Spider-Man 3D bögre kerül kisorsolásra a válaszadók között. Ahogy mindig, úgy most is csak annyi a dolgod, hogy a nyereményjátékos bejegyzés alatt válaszolj a feltett kérdésre, és a hozzászólásban jelöld meg egy barátodat is.

  • Nevezési határidő: 2019. június 28. (csütörtök) 12:00 óra.

Délután sorsolunk, és gazdára talál a két gyönyörű ereklye! Érdemes követni oldalunkat a Facebookon, mert rendszeresen jelentkezünk ehhez hasonló nyereményjátékokkal. Mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánunk!További tartalom betöltése.