img

Egy teljesen őrült kaland részese lehetsz a South Park sztárjaival

A méltán népszerű South Park-sorozat megkapta a valaha készült legígéretesebb játékadaptációját, amelynek keretein belül Stan, Kyle, Cartman, Kenny és a többiek kalandjait egy vérbeli szerepjáték keretein belül élhetjük át, méghozzá egy olyan történettel, amit az animációs kisfilmeket is jegyző Trey Parker és Matt Stone álmodott meg.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

 

A South Park: The Stick of Truth-ban a jól ismert kisváros lakói ismét nagy bajba kerülnek, és kizárólag egy új hős mentheti meg őket a biztos pusztulástól. Az új hőst természetesen mi személyesíthetjük meg, így kizárólag a saját vállunkat nyomja majd a hatalmas felelősség, hogy a jól ismert szereplők oldalán meg tudjuk-e oldani a problémát, vagy sem.



A szerepjátékos körítésnek köszönhetően a South Park: The Stick of Truth-ban sajátos formában ismerhetjük meg a jó és a rossz küzdelmét, ami mellett egy testre szabható karakter, rengeteg kaland, sok-sok fő- és mellékküldetés, valamint nem kevés óriási harc vár majd ránk, méghozzá a franchise jól ismert sajátosságaival a középpontban.



Ennek köszönhetően a történet felgöngyölítése során nemcsak hasfalrengető poénok társaságában emelkedhetünk felül a problémán, hanem a sorozatra jellemző színes, gyermekded grafikai megvalósítás is igyekszik hitelesebbé tenni a végeredményt.



Rendeld meg még ma
a South Park: The Stick of Truth-t, légy te az új fiú, barátkozz össze a sorozat jól ismert szereplőivel és segíts nekik megmenteni a világot, ami a biztos pusztulás felé tart.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és közösségünkhöz, ahol nemcsak megtalálod majd a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket, hanem egy rendkívül aktív gamer-közösség tagja is lehetsz.



További tartalom betöltése.