img

SoulCalibur VI – A legendák nem halnak meg

Megjelent, és három platformra is elérhető a Bandai Namco verekedős játéksorozatának legújabb része, a SoulCalibur VI. A játék kapható normál és gyűjtői kiadásban is.

1995 óta fut a japán Namco fegyveres verekedős sorozata. Az első részt még Soul Edge címmel küldték a játéktermekbe, majd négy évvel később érkezett a SoulCalibur, ami immár a nyugati piacokon és konzolokon is hódított. A sorozat azóta minden generációban visszatér, és már a hatodik epizódnál jár. A SoulCalibur VI tovább finomított harcot kínál, és újraindítja a jól ismert karakterek történetét.

Az új játék egyfajta rebootként szolgál – ismét a 16. században járunk, az eredeti első rész idején, amelynek eseményeit eleveníti fel a játék, de új megközelítésből. A régi ismerősökről új információkat tudhatunk meg a történet során, de természetesen a főszerep a játékmeneté és az izgalmas single-player és többjátékos módoké.

Összesen 22 karakter közül választhatunk, köztük vendégszereplőként ott van Ríviai Geralt a Witcher sorozatból is! (A SoulCaliburtól nem idegen a vendégszereplők megjelenése, korábban már Link, vagy éppen Star Wars figurák is felbukkantak benne.) Mindenki saját fegyverrel és mozgáskultúrával rendelkezik, de a játék erénye mindig is az volt, hogy bárki, így a kezdők is könnyedén boldogulhattak vele. A változatos játékmódok és beállítási lehetőségek gondoskodnak róla, hogy a műfajtól idegenkedők és a sorozat rajongói egyaránt megfelelő kihívást kapjanak, és sikerélménnyel gazdagodjanak. Így a SoulCalibur VI mindenkinek bátran ajánlható.

Az új játék kapható alapváltozatban, és különleges gyűjtői kiadásban (Collector’s Edition) is. Ez utóbbiban egy gyönyörű, 35 cm magas Sophitia szobor, a játékhoz tartozó Szezonbérlet, és a zenei album digitális verziója is benne van. A legnagyobb SoulCalibur rajongók így egy igazán lenyűgöző csomagot szerezhetnek meg!

A SoulCalibur VI október 19-től kapható üzleteinkben és webshopunkban PC, PS4 és Xbox One platformokra.



További tartalom betöltése.