img

Sony konferencia

A Sony részletesebben is bemutatta készülő játékait, de az E3-as konferencián néhány meglepetésnek is jutott hely.

A legtöbb játékos talán a PlayStation konferenciát várta legjobban az idei E3-on, igaz, a Sony korábban igyekezett mérsékelni a lelkesedést. Előre közölték, hogy a 2018-as műsor leginkább négy exkluzív játékra fog fókuszálni, minden más csak bónusz. Így is történt, de azért a játékosok nem lehetnek csalódottak. A nagyszabású PS4 exkluzív játékok mellett néhány izgalmas multiplatform bejelentés is történt.

Spider-Man – Hosszú gameplay bemutatót kaptunk az Insomniac Games nyílt világú akciójátékából. Annyi bizonyos, hogy ez lesz minden idők legszebb Pókember-játéka, lenyűgöző az a világ és karakteranimáció, amit létrehoztak.

The Last of Us Part II – Különleges bemutatóval jelentkezett a Naughty Dog következő nagy dobása, a The Last of Us második része. A sötét hangulat maradt, de emellett egy nagyon emberi történetet is kapunk, egészen elképesztő grafikai megvalósításban.

Death Stranding – Hideo Kojima új játéka egy műfajteremtő kalandnak ígérkezik, filmszerű körítésben, valódi színészekkel. Az egyébként nyílt világú akciójátékban olyanok szerepelnek, mint Norman Reedus, Mads Mikkelsen vagy Léa Seydoux.

Kingdom Hearts III – A Sony konferenciáján is bemutatkozott a Square-Enix szerepjátéka, amelyről kiderült, hogy a Karib-tenger Kalózai világa is benne lesz!

Control – A Remedy Entertainment új, multiplatform akciójátéka egy természetfeletti képességekkel rendelkező főhősről szól. Akciódús kedvcsinálót kaptunk belőle.

Resident Evil 2 – Remake-et kap a Capcom egyik legnépszerűbb zombis játéka, nem is akármilyet! Nem egyszerű felbontásnövelésről van szó, hanem egy teljes értékű újragondolásról, vadonatúj grafikával, kameraállással és jelenetekkel.

A Sony előadásában jutott hely egyéb bejelentéseknek is. Megtudtuk például, hogy érkezik a Nioh 2, és a Dreams is jó ütemben készül. A PlayStation játékosok tehát nyugodtak lehetnek, továbbra is rengeteg játék és nagyszabású exkluzív cím érkezik PS4-re.



További tartalom betöltése.