img

Befarolt a Skylanders Superchargers

Igazi versenyhangulat uralja a Skylanders-sorozat legújabb epizódját, amely minden eddiginél alaposabb megújuláson és változáson ment keresztül a közvetlen elődökhöz mérten.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Skylanders Superchargers ugyanis a korábban megismert, már-már klasszikusnak tekinthető akció-kalandokon túl elsődlegesen a versenyzés élményére épít, ezáltal megjelentek a pályákon a különféle földi-, vízi- és légi közlekedésre alkalmas járművek.

A játék jelentős részében így ezeknek a speciális verdáknak a volánja mögül kell kergetnünk ellenfeleinket, miközben a pályákon alternatív útvonalakat fedezhetünk fel, harcolhatunk, taktikázhatunk, kitolhatunk másokkal, és természetesen megküzdhetünk a legerősebb és leggyorsabb ellenségekkel is.

Bizonyos szempontból a Skylanders Superchargers azért természetesen egy fikarcnyit sem változott: a játékhoz újabb tartalmakat, így versenyzőket, járműveket, pályákat és egyebeket továbbra is gyűjthető műanyag figurák formájában tudunk vásárolni, amelyeket egy speciális portál által integrálhatunk kalandjainkba.

Az alkotás mindeközben kompatibilitást mutat a korábbi Skylanders-játékokkal, továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy akár barátaid oldalán is kipróbáld magadat a szélvészgyors küzdelmek során.

Rendeld meg a játékot még ma, és döntsd el most, hogy a jó versenyzők táborát erősíted majd, vagy inkább a sötét oldalon állsz a rajthoz.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség mellett a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket is megtalálhatod!



További tartalom betöltése.