img

Shadow of the Tomb Raider trailer

A Square-Enix lerántotta a leplet a Shadow of the Tomb Raiderről – látványos CG videót kaptunk az új kalandjátékból!

Szeptember 14-én érkezik Lara Croft következő kalandja, a Shadow of the Tomb Raider. Az új játékban a főszereplő minden korábbinál keményebb és ügyesebb lesz, és egy dzsungel mélyén kell helytállnia az ellenséggel szemben. Ahogy az a trailerből is kiderül, Lara ebben a játékban is csákányát és íját használja a harchoz, de ezen kívül lőfegyverek egész sora is elérhető lesz. Ezen kívül csapdák és logikai feladványok is útját állják a felnövő régésznőnek, akinek ez a kaland lesz a végső, hogy valódi sírrablóvá váljon.

A Shadow of the Tomb Raider az Eidos Montreal fejlesztésében készül, de a korábbi részek mögött álló Crystal Dynamics is besegít a projektbe. A CG videó nem csak látványos, de jó képet ad arról is, hogy milyen hangulatra számíthatunk az új játékban. Kőkemény akció, sötét és vad dzsungel, maja romok, és valószínűleg egy kis természetfeletti is szerepet kap majd az új epizódban.

A Shadow of the Tomb Raider PC, PS4 és Xbox One gépekre érkezik szeptember 14-én. A játék már előrendelhető üzleteinkben!



További tartalom betöltése.