img

Sekiro: Shadows Die Twice launch parti

Gyere, és próbáld ki a Sekiro: Shadows Die Twice játékot a hivatalos Launch Party-n, március 22-én a KÖKI-ben!

A From Software (a legendás Dark Souls sorozat fejlesztői) rajongói már régóta várják a japán csapat következő nagy dobását, a Sekiro: Shadows Die Twice játékot, amely a feudális Japánban játszódó ízig-vérig akciójáték! Egy komoly bosszútörténet, amelyben a címszereplő főhős mesterének gyilkosai után nyomoz, és ehhez harcművész tudását és különleges műkarját is felhasználja, amely egyedi képességekkel fejleszthető. A Sekiro új terep a fejlesztők számára, mégis megőrzi a From Software-re jellemző minőséget és izgalmas játékmenetet.

Erről te is meggyőződhetsz a megjelenés napján, március 22-én, a KÖKI Terminálban, mert ezen a napon rendezik a Coca-Cola Esport Center megnyitóját, aminek keretében az új játék is kipróbálható. A Sekiro szoba a rendezvény egész ideje alatt látogatható (14-től 21 óráig), és kizárólag 18 éven felüli játékosok számára lesz nyitva. Mindenki, aki kipróbálja a játékot, egy posztert is kap ajándékba.

De nem csak a próbalehetőség miatt érdemes kilátogatni! Mi is ott leszünk, és mindenki, aki a rendezvényen veszi meg a Sekiro-t, 10% kedvezményt kap a játék árából, plusz egy ajándék karkötőt is hazavihet! Úgyhogy nem csak játszva vásárolhatsz, de még olcsóbban is beszerezheted az új játékot!

Időpont:

  • 2019. március 22. (péntek) 14:00 – 21:00

Helyszín:

  • KÖKI Terminál, 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75/A-C
  • 2. emelet, 241-es üzlet



Gyere el te is, próbáld ki a legendás csapat újabb nagy dobását, és szerezd meg kedvezményesen, hogy a hétvégén már otthon folytathasd a kalandot! Várunk mindenkit szeretettel!

Facebook: https://www.facebook.com/events/1249094491911651/



További tartalom betöltése.