img

Sekiro: Shadows Die Twice – Állj bosszút!

Találd meg a saját utad, és állj véres bosszút mestered haláláért! Megjelent a From Software mestermunkája, a Sekiro: Shadows Die Twice.

A hardcore játékosok már alighanem aranyba foglalták a japán From Software nevét. A csapat olyan játékokat mutatott be az elmúlt években, mint a Demon’s Souls, a Bloodborne és természetesen a Dark Souls trilógia, amely a legkeményebb játékosok ügyességét is próbára tette. A kultikus népszerűségnek örvendő fejlesztőgárda most ismét új terepen próbálkozik. Megjelent a Sekiro: Shadows Die Twice, amely vadonatúj kalandot húz fel az ismerős alapokra.

A 16. századi feudális Japánban járunk, ahol a harcosok becsülete mindennél többet ér. A főhős, Sekiro feladata egy olyan földesúr védelme, aki egy ősi vérvonal leszármazottja, ezért ellenségei száma is népes. A rendkívül veszélyes Ashina klán vadászik rá, mesteredet megölik, téged pedig sorsodra hagynak – ám nem halsz meg. Erősebben, gyorsabban és ravaszabban térsz vissza, mint valaha, speciális műkaroddal pedig egyedi képességekre teszel szert. Kísérd el Sekirót erre a bosszúhadjáratra, és számolj le ellenségeiddel!

A Sekiro: Shadows Die Twice a From Software jól ismert játékmeneti alapjaira, a kőkemény harcra és a nehéz, de annál jutalmazóbb előrehaladásra építkezik. Felfedezhetsz hatalmas, gyönyörű tájakat, melyeken műkarod csáklyájával könnyedén manőverezhetsz, akár házak vagy sziklák tetejére is. Az ellenfelek nehéznek tűnnek, de halálos csapást mérhetsz rájuk, ha sikerül kikerülni a támadásaikat. A Sekiro egy gyors, izgalmas akciójáték, amely egyszerre ismerős és új élmény!

Élvezd a távol-keleti akciójátékok új királyát PS4-en, Xbox One-on és PC-n, az erősebb konzolokon nagyobb felbontással és simább mozgással, HDR-rel is! A From Software egy instant klasszikust alkotott, amit a műfaj kedvelőinek nem szabad kihagyni. A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-től kapható üzleteinkben és webáruházunkban mindhárom platformra.



További tartalom betöltése.