img

[LEZÁRULT] Sekiro Facebook nyereményjáték

Ezen a hétvégén is nyerhetsz a Konzolvilággal! Ezúttal Sekiro ajándéktárgyak várnak gazdára, és a fődíj, egy Sekiro gyűjtői doboz.

Az idei év eddigi egyik legjobb és legsikeresebb játéka a Sekiro: Shadows Die Twice. A FromSoftware legújabb alkotása egyesíti a japán fejlesztőcsapat minden tapasztalatát és jártasságát a kőkemény akció-szerepjátékok világában, és mindezt egy új világba helyezi. Főhősünk a feudális Japánban száll szembe a megszálló erőkkel, ebben a kalandban egyesülnek a történelmi és a fantasy elemek.

Most a játékhoz tartozó ajándéktárgyakat és extrákat van lehetőséged megnyerni, ha velünk játszol ezen a hétvégén. Csak válaszolnod kell a Facebook oldalunkon feltett kérdésre, megjelölnöd egy barátodat, és máris versenybe szállhatsz a 10 db Sekiro tenugi levélért, és a fődíjért, ami egy Sekiro Collector’s Box, ami a játék minden extráját tartalmazza: SteelBook tokot, három valódi érmét, térképet, és egy gyönyörű shinobi figurát!

  • Nevezési határidő: 2019. július 8. (hétfő) 12:00 óra.

Ha rajongója vagy a Sekiro: Shadows Die Twice világának, vagy egyszerűen csak kedveled a történelmi Japán stílusát és hangulatát, akkor mindenképp érdemes játszani! Kövess bennünket Facebookon, mert rendszeresen jelentkezünk hasonló, izgalmas nyereményjátékokkal. Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!



További tartalom betöltése.