img

Seagate Game Drive akció

Playstation és Xbox játékosoknak is nagyon jó megoldást jelent a tárhely problémákra a Seagate Game Drive, amelynek 2 TB-os és 4 TB-os modelljei most akciósan kaphatók üzleteinkben!

A mai modern játékok egyre több helyet foglalnak a konzolok belső merevlemezén. A komolyabb címek általában már 20-30 GB felett vannak, de nem ritkák az 50, sőt, szélsőséges esetben akár a 100 GB-ot ostromló címek sem. Könnyen kiszámolható, hogy egy hardcore játékos 500 GB-os vagy 1 TB-os konzolja hamar megtelik a telepített játékokkal. A Playstation+, Xbox Live Gold, Game Pass vagy EA Access előfizetésekkel ráadásul játékok tucatjai tölthetők le könnyedén, így még könnyebben elérhető a konzolok kapacitásának határa.

Erre kínál megoldást a Seagate Game Drive, amely nagyméretű, USB 3.0 csatlakozású külső merevlemez, Playstation (PS4) és Xbox (360 és One) márkákhoz tervezve. Minden konzolon van USB csatlakozó, így ezeket a HDD-ket rendkívül egyszerű csatlakoztatni. Az energiát is ezen keresztül kapják, vagyis nincs szükség külön konnektorra! Csatlakozás után a játékok szabadon átmásolhatók, vagy az is beállítható, hogy alapból ide települjenek a belső merevlemez helyett. Az USB 3.0-nak köszönhetően az adatátvitel elég gyors, így játék közben semmiféle lassulás vagy késés nem lesz tapasztalható.



További előny, hogy a külső merevlemezre telepített játékok és alkalmazások egyszerűen hordozhatók. Ha lecseréljük a konzolt, vagy máshová megyünk, ahol egy másik gépen használnánk őket, a Seagate Game Drive-ot könnyen magunkkal vihetjük, rajta az összes játékkal!

AKCIÓ! A Game Drive nem csak kiváló megoldás a tárhely bővítésére, de üzleteinkben most akciós is! Vásárold meg a 2 TB-os modelleket 14%, illetve a 4 TB-os darabokat 11% kedvezménnyel! Szerezd be PS4 vagy Xbox One konzolhoz, utóbbihoz ráadásul Xbox Game Pass próba tagság is jár, így rögtön fel is töltheted kedvenc játékaiddal! Az akció március 11-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Seagate Game Drive termékeink



További tartalom betöltése.