img

Megjelent a Saints Row IV

Steelport városában ismét elszabadul a pokol, bandaháborúk helyett ráadásul most egy idegen invázió rázza meg a városlakók békés mindennapjait. A hagyományos fegyverek itt már mit sem érnek; ideje szuperképességekre váltani!

Ha felkészültél a támadásra, olvasd el teljes hírünket a részletekért!

Saints Row IV (4) Commander in Chief Edition

A Saints Row IV-ben már nem holmi bandavezér szerepében tündökölhetünk, hanem konkrétan az Egyesült Államok elnökét irányíthatjuk; azt az elnököt, aki az inváziót követően egy váratlan incidens hatására szuperképességeket, emberfeletti erőt és gyorsaságot kap!

A sorozat legújabb epizódjában már nem kell járművekre hagyatkoznunk Steelport bejárása során, hiszen másodpercek alatt felszaladhatunk bármelyik felhőkarcolón, hogy aztán a levegőben suhanva kilométereket tegyünk meg szupersiklásunknak hála.

Természetesen a játék nem csak a hősködésről szól, az előző részekhez hasonlóan ismét lehetőségek sokasága vár ránk Steelport hatalmas városában. Sosem tudhatjuk, milyen fegyver (DubStep Gun?), jármű vagy agyament jelmez vár ránk a következő utcasarkon!

Előrendelőink a játék Commander in Chief kiadását kapják kézhez, mely igazán hazafiasra vette a figurát: a Merica golyószóró, a Screaming Eagle repülőgép és az Uncle Sam ruhának hála mi is megtapasztalhatjuk az igazi amerikai életérzést!



További tartalom betöltése.