img

Legyél a Rock Band 4 sztárja

Fedezd fel újra a videojátékos zenélés örömeit a legendás Rock Band-sorozat aktuális epizódjával, amelyben minden eddiginél jobb dalok, összetettebb játékmenet és felejthetetlen közösségi élmények várnak rád.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Ha mindig is szerettél volna magadnak egy saját zenekart, akkor itt az idő, hogy a Rock Band 4 által megvalósíthasd álmaidat, a játékkal ugyanis gitárt vagy mikrofont ragadhatsz, sőt még a dobcucc mögé is beülhetsz, hogy barátaid vagy családtagjaid segítségével eljátszd kedvenc dalaidat.

Ezúttal olyan ismert előadók slágereit pengetheted, dobolhatod vagy énekelheted el, mint a U2, a Judas Priest, Ozzy Osbourne, a Scorpions vagy a System of a Down, egyszóval garantáltan mindenki megtalálja majd az ízléséhez legjobban illő zeneszámokat.

Hogy nem tudsz gitározni, sem dobolni? A Rock Band 4-ben ez sem jelent akadályt! A speciális műanyag hangszereknek köszönhetően ugyanis néhány perc alatt elsajátíthatod a gitározás, a dobolás vagy az éneklés alapjait, így pár szám után már úgy tombolhatsz, mintha egész életedben ezt csináltad volna.

A többtucatnyi elzenélhető dal mellett egyébiránt rengeteg játékmód, valamint multiplayer élmények is várnak rád, hogy megtapasztalhasd milyen óriási dolog egy igazi bandában zenélni.

Rendeld meg a játékot még ma, és kezd el zenei karriered építgetését! Ehhez kínálatunkból kétféle változatot is választhatsz magadnak, így az extra gitárkontrollert tartalmazó Rock Band 4 Wireless Fender Stratocaster Software Bundle mellett a gitárral, dobfelszereléssel és mikrofonnal felvértezett Rock Band 4 Band in a Box Software Bundle is a gyűjteményedben landolhat.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre, vagy arra vágysz, hogy egy aktív gamer-közösség tagja lehess.



További tartalom betöltése.