img

Lara Croft legnagyobb kalandját élheted át a Rise of the Tomb Raider során

Lara Croft hamarosan újra visszatér, hogy a Yamatai szigetén történtek után ismét belevethesse magát az ereklyevadászatba, amelynek során minden eddiginél nagyobb rejtélyek és veszélyek várnak rá.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Rise of the Tomb Raider története szerint hősnőnk egy 13. századi legenda nyomába ered a fagyos orosz tundrára, Szibéria kietlen tájaira, ahol ezúttal már nem csak az izgalmas fejtörőkkel kell majd megküzdenie, hanem az időjárás és a környezet viszontagságaival is.

Az örök fagy birodalmában ugyanis a hideg, a hó, a lavinák vagy a nagy szél bármikor megkeseríthetik életünket, de a hordában vadászó farkasok és a medvék is nagyon komoly problémákat okozhatnak céljaink elérésben.

Az új atmoszféra és környezet ellenére ugyanakkor a Rise of the Tomb Raider a játékmenet tekintetében nem sokat változott elődeihez mérten! Ennek köszönhetően ismét rengeteg fejtörő, ügyességi feladat és QTE-jelenet vár majd ránk, miközben a kincsek után kutatunk, és ősi sírkamrák vagy földalatti útvesztők mélyére ereszkedünk le, de mivel Lara ténykedését nem mindenki nézi jó szemmel, gyakran harcra is sor kerül majd egy ellenséges zsoldoshadsereg katonáival szemben. Mindezt a korábbi epizódban megismert gyűjtögetés, craft-rendszer és óriási szabadság teszi még változatosabbá.

Rendeld meg a játékot még ma, hogy egyből belecsaphass Lara Croft legújabb és eddigi legveszélyesebb kalandjába!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, vagy csak egy aktív gamer-közösség tagja szeretnél lenni.



További tartalom betöltése.