img

[LEZÁRULT]Ride 3 Facebook nyereményjáték

Látogasd meg Facebook oldalunkat, ahol most Ride 3 játékot nyerhetsz PS4-re vagy Xbox One-ra!

Ezen a hétvégén újabb nyereményjátékkal kedveskedünk Facebook oldalunk követői számára. November 30-tól december 3-ig lehet nevezni az oldalon, és egy-egy Ride 3 játékot lehet nyerni, PS4 illetve Xbox One platformokra. A Ride 3 a Milestone s.r.l. legújabb motorversenyes játéka, amelyben több száz típus választható, a nagyszabású karrier módban pedig a világ minden táját bejárhatjuk, országutaktól a legmenőbb versenypályákig.

A Ride 3 több ponton is újít, így például élethűbb lett az irányítás és a fizikai modell, az Unreal Engine grafikus motornak köszönhetően pedig nemcsak szebb látványban gyönyörködhetünk, de a sorozat történetében most először dinamikus napszakok és változó időjárás is feldobja a futamokat. Aki PS4 Pro vagy Xbox One X konzollal rendelkezik, az mindezt még nagyobb felbontásban, szebb effektekkel élvezheti. Az egyjátékos mód mellett természetesen online multiplayer is rendelkezésre áll, így ez a valaha készült egyik legnagyobb, legszebb és legösszetettebb motoros videojáték!



Velünk most megnyerheted a játék egy példányát valamelyik platformra! Nincs más dolgod, mint Facebook oldalunkon a megfelelő bejegyzés alatt kommentben válaszolni a feltett kérdésre, lájkolni a képet, illetve megjelölni egy barátodat is. Azt is írd a hozzászólásban, hogy melyik konzolra szeretnéd megnyerni a játékot. A nevezés hétfő délig tart, délután sorsolunk!

A nyereményeket a Magnew Games biztosította.



További tartalom betöltése.