img

Returnal – A bolygó neve: Halál

Megjelent a Housemarque és a Sony új PS5 exkluzív játéka, a Returnal! Merülj el egy alakváltó, halálos bolygó világában!

A PlayStation játékosok számára ismerősen cseng a Housemarque neve, hiszen a csapatnak olyan játékokat köszönhetnek, mint a Matterfall, a Nex Machina vagy a Resogun. A fejlesztők most egy új, rogue-like jellegű akciójátékkal jelentkeznek a Returnal formájában.

A Returnal főszereplője Selene, egy űrhajós, aki a távoli hajótörést szenved egy idegen, alakváltó bolygón. Feladata, hogy elmeneküljön erről a halálos planétáról, de ehhez fel kell fedeznie a hely rejtélyeit, és egy ősi, idegen civilizáció romjait. Rettenetes szörnyekkel kell megküzdenie, és az is biztos, hogy elesik majd a harcban – de ezen a helyen a halál csak a kezdet. Minden alkalommal új tudással és új eszközökkel veheti fel a harcot a fenyegetésekkel szemben.

Rogue-like stílusú külső nézetes akciójátékként a Returnal minden alkalommal véletlenszerű és új kihívásokat kínál. Nincs két ugyanolyan végigjátszás: más-más helyszínek és ellenfelek várnak, ezáltal a játék gyakorlatilag végtelen alkalommal újrakezdhető anélkül, hogy önismétlővé válna. Fedezz fel új környezeteket, ellenfeleket, növényeket és különböző extrákat, a megszerzett információkat eltárolva pedig minden alkalommal egyre erősebben és felkészültebben futhatsz neki a kalandnak.

Sikerül elmenekülnöd erről a rémisztő és halálos bolygóról? Csak rajtad áll! A Returnal már kapható PS5-re valódi, következő generációs látványvilággal és izgalmas játékmenettel. Keresd üzleteinkben és webáruházunkban!



További tartalom betöltése.