img

Újabb borzalmak a Resident Evil Revelations 2-vel

Folytatással gyarapította a Resident Evil Revelations című mellékszálat a Capcom, ami teljesen új történettel és szereplőkkel, valamint a sorozat gyökereihez visszanyúló játékmenettel örvendezteti meg a rajongókat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

 

A Resident Evil Revelations 2 főszereplői Claire Redfield és Moira Burton, de többek között Barry Burton felett is átvehetjük majd az irányítást annak érdekében, hogy a végére járjunk a központi helyszínként szolgáló sziget rejtélyének. A Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 közötti eseményeket elmesélő történet a játékmenet szempontjából a sorozat korai epizódjait kívánja felidézni előttünk, ami nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kellene az akciót, de sokkal nagyobb szerep jut majd a túlélésnek, illetve a horrorisztikus izgalmaknak, mint az utóbbi években megjelent felvonásokban.

A Capcom egyébiránt igyekezett komolyabb újdonságokat is alkalmazni a játékban, így minden eddiginél nagyobb területeken, és nyitottabb világban kalandozhatunk, miközben élvezhetjük a kooperatív mód előnyeit, hiszen a kampányt párban is átélhetjük majd. A Resident Evil Revelations 2-ben azonban ketten sem lesz könnyű dolgunk, hiszen a játék maghatározóan alkalmazza a klasszikus túlélő horrorok receptjét, aminek következtében sem fegyverekkel, sem munícióval nem leszünk elárasztva, ezáltal alaposan meg kell majd gondolnunk minden egyes lépésünket, akárcsak egykoron a sorozat kultikus epizódjaiban.

Rendeld meg a játékot még ma, és élj át egy igazi túlélő horrort a Resident Evil-sorozat legszebb hagyományaival a középpontban, ami úgy nyúl vissza gyökereihez, hogy közben újdonságokat is képes felvonultatni.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy több ezer fős aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.