img

Resident Evil 3 – Vissza Raccoon City-be!

Folytatódik a Capcom legendás Resident Evil sorozatának menetelése, hiszen megjelent a harmadik rész felújított változata!

Az 1990-es években a Resident Evil a világ egyik legnépszerűbb játéksorozata volt. A Capcom hatalmas sikerrel élesztette újjá a sorozatot, és tavaly új szintre emelte a felújítások színvonalát a zseniális Resident Evil 2-vel. Most folytatódik a sorozat, és elérhetővé vált sokak kedvence, a Resident Evil 3 felújítása, hihetetlen grafikával és akciódús játékmenettel!

Jill Valentine a második rész eseményeinek, Raccoon City összeomlásának egyik utolsó túlélője. Egyben szemtanú is, aki látta, milyen embertelenségekre képes az Umbrella Corporation. A nagyvállalat, hogy titkos kísérleteit leplezze, Jill életére tör a valaha készült legveszélyesebb biofegyver, Nemesis segítségével! Versenyfutás kezdődik Raccoon City utcáin, és macska-egér harc a főhős és Nemesis között a túlélésért. Vajon sikerül gátat szabni a zombik pusztításának?

A Resident Evil 3 felújított változata ugyanazt az utat követi, amelyet a második rész sikerre vitt. Az eredeti történetet vadonatúj, 3D-s helyszíneken, váll feletti kameranézetből élhetjük át. A szemkápráztató grafika minden eddigin túltesz, gyönyörűen kidolgozott szereplőkkel, filmszerű helyszínekkel, PS4 Pro és Xbox One X konzolokon 60 fps képfrissítéssel! Olyan formában láthatod a Resident Evil 3 világát, ahogyan még soha! A lenyűgöző grafikát izgalmas játékmenet, sok akció, horror és filmszerű történetmesélés egészíti ki.

A Resident Evil 3 felújított változata ráadásul egy teljesen új játékot is tartalmaz! Ez a Resident Evil: Resistance, egy 4v1 online multiplayer játék, amelyben négy túlélő próbál kiszabadulni egy Mester labirintusából. Légy túlélő vagy játékmester, egyedi képességekkel és lehetőségekkel. Győzd le a szörnyeket és szabadulj ki a pokoli helyszínekről, vagy törj a hősök életére Mesterként, állíts csapdákat, és idézz meg újabb teremtményeket. Játssz barátaiddal a Resident Evil világában!

A felújított és minden szempontból megújult Resident Evil 3 már kapható PS4-re és Xbox One-ra. Ezzel folytatódik a Nemesis legenda, amely huszonegy éve kezdődött. Lépj be ebbe a sötét és izgalmas világba te is!



További tartalom betöltése.